Politika 0

29.05.2024.

12:19

Nasiljem protiv Srbije; Tajkunski mediji lažu da nema radnika na rekonstrukciji puta u Batajnici

Početak rekonstrukcije glavne ulice u Batajnici, izazvalo je oduševljenje građana, ali ne i tajkunskih medija "N1" i "Nova.rs".

Izvor: Informer

Nasiljem protiv Srbije; Tajkunski mediji lažu da nema radnika na rekonstrukciji puta u Batajnici
TANJUG/ Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture/ Predrag Mitić/ bg

Podeli:

Oni su na samom početku radova, još jednom pokušali da obmanu građane i napišu kako na licu mesta nema radnika, kao ni građevinskih mašina, piše Informer. 

Informer navodi da im je ta laž bila malo, pa su odlučili da plasiraju i kako će radovi trajati punih pet meseci, što će dovesti do kolapsa u ovom delu Beograda. Da ti navodi nisu tačni, potvrdio nam je i predsednik Opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

"Pre nekih mesec dana započeli smo rekonstrukciju centralne ulice u Batajnici, u dužini od 3 kilometra, radovi se odvijaju pod saobraćajem. To otežava radove, ali planiramo da završimo radove krajem juna meseca. Ovde je rađena kanalizacija, šahtovi i nijednog trenutka nismo zatvarali saobraćaj, sem kada se postavlja novi sloj asfalta. Ovo je veliki projekat za Batajnicu, a ovi mediji strani plaćenici plasiraju mnoge laži. Razumem kritiku, dobronamernu, ali izvrtati ruglu radnike i radove, to ne mogu da shvatim. Plasirali su pojedine laži, pa su sklanjali te vesti. Vidite i samo da na licu mesta postoje mašine i dovoljan broj radnika mi smo ovaj veliki posao započeli, i tako ćemo ga i završiti jer nam je svaki projekat bitan", rekao je za Informer Gavrilo Kovačević.

Novi pokušaji plasiranja laži dokazuju da tajkunski mediji i opozicija koju podržavaju, samo i isključivo radi "Nasiljem protiv Srbije", zaključuje Informer. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: