"Nije Katmandu, već put ka Srbiji"

Predsednik Bugarske socijalističke partije Mihail Mikov objavio je fotografiju potpuno uništene saobraćajnice koja vodi prema Srbiji.

Izvor: B92, Danas

Ponedeljak, 04.05.2015.

22:05

Default images
Mihail Mikov (foto: Beta)

Danas je na svom portalu preneo navode bugarskih medija koji su naveli da je lider opozicione partije rekao da je put prema Srbiji uništilo pomeranje tla, a da put još nije popravljen.

“Nisam se slikao u glavnom gradu Nepala Katmanduu, kao što bi većina mogla da pomisli, već na međunarodnom putu koji povezuje Bugarsku i Srbiju“, napisao je Mihail Mikov na svom Fejsbuk profilu u nedelju naveče, dodavši da je postavio poslaničko pitanje u vezi sa popravkom puta, ali da odgovor nije dobio od nadležnih.

“Naspram para koje su potrošene na auto-puteve, šta se dešava sa saobraćajnicama drugog i trećeg reda“, pita se lider bugarskih socijalista.

On se fotografisao u blizini graničnog prelaza Vrška čuka, preko kojeg vodi put koji povezuje bugarski grad Vidin i Zaječar. Inače, Mikov je rođen u Kuli, gradiću kod Vidina, koji je centar zvanično najsiromašnijeg regiona u Evropskoj uniji.

U razgovoru sa predstavnicima u Pres odeljenju Bugarske socijalističke partije, za Danas Online je rečeno da su fotografije pobudile pažnju tamošnje javnosti.

To potvrđuje i činjenica da su mediji u susednoj zemlji preneli šokantne fotografije snimljene u blizini granice sa Srbijom.

Не съм в Катманду, както би си помислил всеки, а на международен път, който свързва България и Сърбия.Задал съм два въп...

Posted by Mihail Mikov on Sunday, May 3, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: