Uhapšen ubica starca iz Kozarca

Tridesetogodišnji A.B. iz Kozarca kod Prijedora osumnjičen je da je ubio 74-godišnjeg Hasana Alića u zaseoku Dera kod Kozarca, saopšteno je iz policije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2015.

16:26

Default images

Danas je uhapšen I.Č., koji trenutno ima status svedoka.

Policija je saopštila da je osumnjičeni A.B. najverovatnije boravio u kući Alića, gde su zajedno pili alkohol, posle čega je između njih došlo do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna.

A.B. je starca udario više puta tupim predmetom u glavu, što je dovelo do Alićeve smrti.

Osumnjičeni za ubistvo je policiji pokazao mesto na koje je odbacio predmet kojim je ubio Alića, a u njegovoj kući su pronađene i stvari koje je ukrao iz kuće ubijenog.

Iz centra javne bezbednosti Prijedor istakli su da je isključivi motiv ubistva koristoljublje, te da je potpuno isključeno da je razlog za ubistvo mržnja i nacionalna netrepeljivost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: