Navijač Partizana ostao bez prstiju

Navijač Partizana je povređen za vreme bakljade koju su navijači pripredili na početku meča koju beogradski klub na svom terenu igra protiv Radničkog iz Niša.

Izvor: B92, Beta

Subota, 28.02.2015.

18:02

Default images
foto: StarSport

Agenciji Beta je potvrđeno da je ekipa Hitne pomoći intervenisala na stadionu Partizana oko 17.15, ali lekari još nisu mogli da kažu kakave su povrede u pitanju.

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, povređeni navijač (38) prevezen je u Urgentni centar gde mu lekari saniraju povrede šake posle traumatske amputacije prsta i kažiprsta desne ruke.

Agenciji Beta je rečeno da je dežurna ekipa Hitne pomoći intervenisala na stadionu Partizana oko 17.15.

Pretpostavlja se da je povređenom eksplodirala baklja u ruci.

Prema nezvaničnim informacijama koje ima B92, još jedan navijač "crno-belih" je povređen prilikom bakljade, a verovatno se radi o gušenju zbog dima ili opekotinama od baklji.

Opširnije o utakmici između Partizana i niškog Radničkog pročitajte u sekciji "Sport".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: