Ranjeni Albanac u stabilnom stanju

Zdravstveno stanje Albanaca povređenog u pucnjavi sa srpskom Žandarmerijom u blizini Kursumlije je stabilno i on će biti operisan.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

15:15

Default images

Generalni direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović rekao je da je ranjeni Albanac pod stalnim nadzorom policije.

"On ima prostrelnu ranu iznad kolena, smešten je na klinici za ortopediju i tokom dana će biti operisan", rekao je Radovanović.

MUP je sinoć saopštio da je u razmeni vatre policije i većeg broja osoba albanske nacionalnosti koje su zatečene da seku šumu u reonu sela Orlovac u opštini Kuršumlija povređen jedan Albanac.

Prilikom preduzimanja policijskih ovlašćenja, "više lica je otvorilo vatru na policajce, a u razmeni vatre povređen je jedan Albanac", precizirano je u saopštenju.

Na istoj lokaciji jutros je teško ranjen pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić, koji je od posledica povreda preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Za oružani napad na pripadnike Žandarmerije "sumnjiče se osobe koje su juče bespravno sekle šumu, a koje su se jutros vratile na isto mesto kako bi uzele oružje, tehniku i predmete koje su za sobom ostavile nakon jučerašnjeg incidenta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: