Huligani napali policajca

Policajac zaposlen u PU Zemun Nenad R. (29) teško je povređen kada su ga, bez ikakvog povoda, napala petorica izgrednika, odranije poznata policiji.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

15:56

Default images

Policajac je napadnut sinoć oko 21.30 sati u Karađorđevoj ulici u Smederevu kada se vraćao kući s posla, a grupa huligana najpre ga je napala verbalno, a potom, kada je pokušao da ih umiri i legitimiše, oni su i fizički nasrnuli na njega, saopštio je Nezavisni sindikat policije.

Od udarca, koji je zadobio u glavu, Nenad R. pao je na zemlju, a osumnjičeni su nastavili da ga šutiraju po telu, sve dok nije naišao slučajni prolaznik, posle čega su se napadači razbežali.

Lekari smederevske bolnice konstatovali su teške telesne povrede, odnosno prelom desne podlaktice, a policajac Nenad R. je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

„Nezavisni sindikat policije najoštrije osuđuje još jedan napad na kolegu i podseća da sve nadležne institucije, naročito tužilaštva i sudovi, moraju adekvatno da reaguju kako bi se stalo na put huliganima koji se bez ikakvog razloga, fizički obračunavaju sa pripadnicima policije. Apelujemo na sudove da prestanu sa politikom izricanja blagih kazni počiniocima ovakvih i sličnih napada i podsećamo još jednom da ja napad na policiju – napad na državu“, navodi se u saopštenju sindikata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: