Lokalizovan požar u Kovnici novca

Danas posle 15 sati u Kovnici novca u Pionirskoj ulici u Beogradu izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovan.

Izvor: B92

Utorak, 12.03.2013.

18:10

Default images

Požar je lokalizovan i sada se odimljava prostor, rekla je načelnica Uprave Beograda za vanredne situacije Sanja Vuksanović Žugić.

"Na lice mesta je poslato pet vozila i 19 vatrogasaca, a ekipa je ustanovila da se radi o neonskoj lampi koja se upalila u pogonu za izradu novčanica", rekla je Tanjugu Vuksanović Žugićeva.

Ona je istakla da je u 15.19 časova dobijena dojava da se u Kovnici novca u Pionirskoj ulici 2 oglasio alarm za detektovanje dima, kao i da obezbeđenje vidi dim u delu objekata, ali da ne znaju odakle se pojavljuje.

Od upaljene neonke izgoreo je deo plastične opreme u toaletu, tako da je celokupna šteta oko 5.000 dinara, kažu u Centralnoj banci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: