Crna Gora: SNP podržala Lekića

Članovi rukovodstva opozicione Socijalističke narodne partije podržali su danas svojim potpisima kandidaturu Miodraga Lekića za predsednika Crne Gore.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2013.

19:12

Default images

Podršku je u Budvi potpisao predsednik SNP Srđan Milić, a u Podgorici grupa funkcionera te partije.

Prema očekivanjima SNP, ako bi Lekić pobedio na predsedničkim izborima 7. aprila, to bi otvorilo mogućnost "smene vlasti" na svim nivoima u Crnoj Gori.

Opozicione stranke Nova srpska demokratija NSD) i Pokret za promene (PzP) ranije su tvrdile da SNP ne želi pobedu Lekića na izborima.

NSD I PzP su članice Demokratskog fronta (DF), čiji je predsednik Lekić, ali se on za učešće na izborima prijavio kao nezavisni kandidat.

DF je oformio centralni izborni štab koji će pomoći predizbornu kampanju Lekića.

Za predsedničke izbore kandidovani su i sadašnji predsednik Crne Gore Filip Vujanović i funkcioner vanparlamentarne stranke Pravedna Crna Gora Rade Bojović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: