Njujork: Uhapšen saučesnik kanibala

Njujorška policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je učestvovao u planovima jednog njujorškog policajca da kidnapuje određene žene i pojede ih.

Izvor: B92

Petak, 04.01.2013.

21:59

Default images

Majkl Venhajs (23) uhapšen je u svojoj kući u Nju Džersiju i izveden pred federalnog sudiju na Menhetnu, gde će odgovarati za optužbe za planiranje otmice, saopštili su zvaničnici.

Prema optužnici, Venhajs se u februaru 2012. složio, putem elektronske pošte, da plati 5.000 dolara policajcu da otme i dovede mu ženu, koju bi silovao.

Venhajs je još nekim osobama mejlom poslao fotografije mlade žene, svoje poznanice, i napisao da bi želeo da je kidnapuje.

Policajac Gilberto Vale (28) navodno je pristao da učestvuje u otmici i napisao da će žena biti omamljena, "spakovana u prtljag" i preneta u njegov kombi.

Vale, koji je uskoro trebalo da bude unapredjen, takođe je planirao otmice više žena, kako bi ih, u svojoj kući "ispekao i pojeo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: