Finska: Tri osobe ubijene na farmi

U pucnjavi na farmi u gradiću Alavus, 350 kilometara severozapadno od Helsinkija, ubijene su tri osobe, a povređenih nije bilo.

Izvor: B92

Subota, 17.11.2012.

23:02

Default images

Motiv ubistva je ljubomora, saopštila je policija.

Prolaznik je obavestio policiju danas poslepodne, koja je pronašla tela muškarca i žene, ubijenih puškom u automobilu ispred kuće.

Beživotno telo, kako se veruje napadača, pronađeno je u blizini, što je navelo policiju na zaključak da se ubio nakon napada.

Policija nije saopštila kada se tačno dogodila pucnjava, ali tabloid "Iltalehti" piše da se tragedija dogodila sinoć nakon dolaska dve žrtve automobilom na farmu.

Policija je saopštila da je najverovatniji motiv ljubomora, jer je osumnjičeni ubica bio ranije u vezi sa ubijenom ženom, ali da je ta veza davno okončana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: