Banjaluka: Braća otela dilera droge

Dragan Branković (40) iz Banjaluke, koga su otela dvojica Bilećana, zadobio je povrede glave i leve ruke, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Izvor: B92

Subota, 28.07.2012.

20:16

Default images

Branković je zadobio podlive po glavi i levoj ruci, a ima i posekotinu na temenu. Zbog zadobijenih povreda smešten je na hirurškom odeljenju.

Prema rečima dežurnog lekara Dobroslava Ćuka, Branković je izvan životne opasnosti.

Branković je od ranije poznat organima policije Republike Srpske zbog krađe automobila i preprodaje narkotika, rečeno je u policiji RS. Srna nezvanično saznaje da je zbog toga i osuđivan.

Trebinjska policija uhapsila je danas u 15.25 časova braću Miljana i Vladimira Vujovića iz Bileće zbog sumnje da su oteli Brankovića. Otmica je prijavljena jutros Centru javne bezbednosti Banjaluka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: