Uhvaćen krijumčar Harli Dejvidsona

Uprava carina je u dubinskoj kontroli na novosadskom putu otkrila pet krijumčarenih motora HarliDejvidson bez ikakve prateće dokumentacije.

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2010.

17:29

Default images

Operativci Uprave carina motore su pronašli u kamionu koji je saobraćao na putu Subotica - Svilajnac, dobro kamuflirane među stvarima koje su se selile.

Utvrđeno je da se radi o motorima starim godinu do dve i proizvedenim u SAD, a za koje se pretpostavlja da su ukradeni u EU i potom prokrijumčareni u Srbiju, koja je trebalo da bude krajnje odredište.

Vrednost prekršaja procenjena je na oko 100.000 evra, a protiv vozača kamiona pokrenut je prekršajni postupak, dok su motori, nameštaj i kamion zadržani do njegovog okončanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: