Požar verovatno zbog instalacija

Dosadašnja istraga pokazala je da su neispravne instalacije uzrok požara koji je u subotu uveče zahvatio bolnicu "Dragiša Mišović", rečeno je u MUP-u.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2009.

18:01

Default images

Kako je navedeno u MUP-u, istraga nije završena u potpunosti i potrebna su dodatna veštačenja. U požaru koji je zahvatio četvrti sprat i krov KBC "Dr Dragiša MIšović" niko nije stradao, samo su dva vatrogasca lakše povređena.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasnih ekipa, policije, hitne pomoći i medicinskog osoblja, oko 300 pacijenata evakuisano je i zbrinuto u drugim zdravstvenim ustanovama u Beogradu da bi se, kako je tada rekao načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić, izbegli eventualni rizici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: