Čanak: Borim se protiv otuđenja

Lider LSV-a Nenad Čanak napustio je rijaliti šou "Veliki brat" da bi prisustvovao sednici Skupštine. On kaže da se učešćem u šouu bori protiv otuđenja.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

18:37

Default images

Posebnu pažnju u skupštini privuklo je iznenadno pojavljivanje ukućanina "Velikog brata" Nenada Čanka u poslaničkim klupama. Čanak je došao na dan za glasanje, ali nije mogao da otkrije da li će se vratiti u rijaliti šou.

Čitavo prepodne novinari su na nekoliko punktova u Skupštini vrebali priliku da fotografišu povratak Nenad Čanka na posao.

Na kraju je dobrovoljno došetao do kamera i objasnio da je devet dana u kući Velikog brata iskoristio da pokaže mladima da je otuđenje pošast savremenog društva.

Čanak je kazao da ima loše mišljenje o Velikom bratu i naveo da je to "dno dna" i da sa kolegama nije kometarisao svoje učešće na koje se, kako je kazao, odlučio kao vid borbe protiv otuđenja koje takvi programi produkuju.

"Mislim da je taj tip otuđenja i rialitija nešto što je produkt loših odnosa u društvu i ukupnog otuđenja. Zbog svega toga želeo sam da nađem način onima koji to gledaju da to i kažem", kazao je Čanak.

Međutim, kolege iz drugih partija nemaju sluha za ono što Čanak smatra humanom misijom.

“To je njegov lični stav, ali ja nikada ne bih ušao u kuću Velikog brata zato što tamo se dešavaju neke stvari koje su intima svakog čoveka. Znate da kad spavate da hrčete, da radite još nešto, mislim da je to neprimereno“, smatra Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije.

“Čanak vam je isti i kad je tamo i kad je ovde i oni koji u svemu tome sa njim učesvuju od ovoga prave veliku kuću otprilike, ustvari kuću Velikog brata, ne znam ni kako se zove“, kaže lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

“Tamo neće da se oseti njegovo odsustvo, ovde neće da se oseti njegovo prisustvo. Mislim da je sebi upropastio nekakav ugled koji je postojao među ljudima koji ne glasaju za njega, a možda i učvrstio one koji za njega glasaju“, ocenio je on.

Na zlurade komentare Čanak se, kako kaže, ne osvrće i poručuje da je Skupština ugrožena dolaskom određenih poslanika.

Dodaje da nije za novac ušao u kuću Velikog brata, a da će eventualne prihode od izleta u rijaliti šou pokloniti dečjoj bolnici u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: