Izraelske trupe ubile Palestinca

Izraelske trupe ubile su Palestinca koji je pokušao da ih napadne ručnom granatom, nedaleko od granice Gaze sa Izraelom, rekao je portparol vojske.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.02.2009.

23:18

Default images

Trupe su ušle u Gazu da bi proverile osumnjičenog i pucale su na njega kada su videle da on pokušava da na njih baci ručnu granatu, posle čega su se vratile na izraelsku stranu granice, rekao je taj portparol.

U odvojenom incidentu jutros, izraelski vojnici su ubili palestinskog ekstremistu u njegovoj kući na okupiranoj Zapadnoj obali, saopštili su palestinski bezbednosni zvaničnici.

Izraelski vojni portparol naveo je da je taj ekstremista pripadao islamističkoj grupi Džihad i sumnjalo se da je učestvovao u napadima na Izraelce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: