Saslušan bivši član UO Zvezde

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu saslušao bivšeg člana Upravnog odbora Crvene zvezde Tomicu Raičevića u okviru istrage protiv bivših funkcionera kluba.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2008.

17:44

Default images

Portparolka suda Ivana Ramić objasnila je, u izjavu Tanjugu, da je istražni sudija Raičevića, u svojstvu svedoka, saslušao u njegovom stanu jer je teško bolestan. Bivši funkcioneri Zvezde Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković uhapšeni su 5. februara i u pritvoru su proveli pet meseci.

Protiv njih je 7. februara pokrenuta istraga zbog sumnje da su protivpravno prisvojili 5,1 milion evra prilikom transfera fudbalera Gorana Drulića u španski klub "Real Saragosa", 2001. godine.

Istraga protiv Džajića i Cvetkovića kasnije je proširena zbog sumnje da su od transfera fudbalera Zorana Njeguša u madridski "Atletiko" protivpravno prisvojili 3,5 miliona maraka, a zatim i zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj prilikom transfera Perice Ognjenovića u madriski "Real".

Okružni sud istragu protiv Džajića i Marinkovića proširio je i zbog sumnje da su od transfera Nemanje Vidića u moskovski "Spartak" protivpravno prisvojili dva miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: