Osuđen zbog pretnji Markoviću

Opštinski sud u Jagodini osudio je Srđana Stepanovića na četiri meseca zatvora zbog telefonskih pretnji gradonačelniku Jagodine.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2008.

19:57

Default images

Stepanoviću je ukinut pritvor u kome je bio od 3. avgusta, a kao mera bezbednosti oduzet mu je mobilni telefon i kartica, rekla je portparolka suda Jasmina Tašković.

Stepanovića, koji je zet bivšeg dugogodišnjeg predsednika opštine Svilajnac Dobrivoja Budimirovića Bidže, optužnica je teretila da je telefonom pretio gradonačelniku Jagodine Draganu Markoviću, u dva navrata u vreme lokalnih i republičkih izbora održanih 11. maja.

Marković je pretnje prijavio policiji, a Stepanović je uhapšen 1. avgusta.

Reč je o krivičnom delu napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323 stav 1 Krivičnog zakona Srbije, kazala je Tesanovićeva.

Stepanović je danas pušten na slobodu a vreme provedeno u pritvoru mu se uračunava u kaznu, dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: