Ikodinović i dalje u opasnosti

Načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov izjavio je da je zdrastveno stanje Danila Ikodinovića stabilno, ali da kritična faza još nije prošla.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.06.2008.

10:30

Default images

On je rekao da Ikodinovićeva sportska konstitucija, snaga i mladost daju nadu u njegov oporavak, ali da lekare čeka duga i uporna borba, jer su povrede veoma teške. Đermanov je rekao da su Ikodinovićevi vitalni organi nepovređeni, što lekare posebno ohrabruje.

Najavio je da će u toku dana biti revidinarane sve Ikodinovićeve povrede, kao i da će se obaviti konsultacije sa specijalistima grudne hirurgije.

Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović primljen je 28. juna u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama krvnih sudova ruke, opasnim po život.

MUP je saopštio da je povređen u saobraćajnoj nesreći kada je vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Od udara automobil se odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor i tom prilikom cisterna se prevrnula. Nesreća se dogodila na putu Zrenjanin-Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: