Priveden vozač autobusa

Vozač Željko Klepić priveden je zbog sumnje da je jueče, vozeći autobus na putu Loznica-Mali Zvornik, izazvao tešku saobraćajnu nesreću.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2005.

14:12

Default images

U nesreći koja se juče oko 11.00 dogodila kod Banje Koviljače, u sudaru autobusa "Vojvodine" i "Auto-Loznice" poginule su dve, a devet osoba je teže i lakše povredjeno. Prema navodima policije do sudara je došlo prilikom mimoilaženja autobusa koji su se sudarili u krivini, tako što je novosadski autobus svojim prednjim levim delom udario u prednji i bočni levi deo lozničkog autobusa.

Tom prilikom u lozničkom autobusu na licu mesta je život izgubila Milana Krsmanović (34) iz Radalja kod Malog Zvornika, dok je Slobodan Pavlović (38) iz Donje Borine kod Malog Zvornika, podlegao povredama na putu do bolnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: