Dinkić: Ljajić verovatno u vladi?

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić objavio je da će u novu vladu verovatno ući lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.

Info

Izvor: B92, Beta

Utorak, 10.07.2012.

19:49

Default images

Da li će Rasim Ljajić ući u novu vladu Srbije - to pitanje je u utorak uveče bilo enigma za većinu informativnih redakcija, ali i članova društvenih mreža na internetu.

Celu priču je pokrenuo Mlađan Dinkić koji je na svom tviter profilu navodno objavio da će Rasim Ljajić ući u novu vladu, ali kada se ta vest pročula tog tvita više nije bilo.

Upravo zbog toga sve se pretvorilo u potragu za izgubljenim tvitom, a ne za informacijom da li će Ljajić zaista biti u novoj vladi.

Na tviteru su se pratioci Mlađana Dinkića pitali šta se desilo sa porukom u kojoj je potvrdio da će Ljajić biti deo vladajuće koalicije i da li je ona ili zašto izbrisana.
screenshot www.novimagazin.rs
Neki od njih su potvrđivali da su videli tu poruku, dok su drugi tražili dokaz. Srećom bilo je i onih koji su snimili ranije konverzacije i ponudili na uvid ono čemu su svedočili.

Na kraju uzbudljive večeri na tviteru, tokom koje su i neki komentari bili brisani, glavni dokaz je ponudio Novi magazin - koji je na vreme sačuvao tvit (slika) u kome lepo piše da će Rasim Ljajić verovatno biti član nove vlade.

Listu Danas su izvori iz vrha koalicije SNS-SPS-URS rekli da su "veoma velike šanse da će Rasim Ljajić ući u vladu, a ozbiljni razgovori traju već duže vreme", kao i da se spekuliše se da bi Ljajić u novoj vladi mogao biti ministar spoljnih poslova.

Komentarišući ovu informaciju Rasim Lajić je agenciji Beta rekao da njegov eventualni ulazak u vladu podrazumeva saglasnost Demokratske stranke. "Sa njima sam bio na listi i mislim da je fer da postoji njihova saglasnost", rekao je Ljajić i dodao da još nije razgovarao sa DS onjegov eventualnom učešću u novoj vladi.

Stranka Rasima Ljajića je na parlamentarnim izborima 6. maja učestvovala u koaliciji sa Demokratskom strankom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: