Dogovor DS i SVM o učešću u vladi

DS i SVM dogovorili su se da budu deo parlamentarne većine i da zajedno rade na nastavku evropskih integracija zemlje, saopštila je Informativna služba DS.

Info

Izvor: B92

Sreda, 06.06.2012.

18:45

Default images

"Dve stranke su se saglasile da će zajednički raditi na nastavku evropskih integracija i razvoju evropskih standarda u domenu ljudskih i manjinskih prava kroz zajedničko formiranje parlamentarne većine i institucija sistema", saopšteno je posle sastanka predstavnika Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.

DS i SVM su, kako se podseća, dugogodišnji partneri na svim nivoima vlasti i tu će saradnju nastaviti i nakon ovih izbora na lokalnom, pokrajnskom i republičkom nivou.

Predsednik DS-a Boris Tadić je danas na sastanku s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem rekao da će parlamentarna većina biti napravljena u narednih nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: