Pajtić: DS i SPS prave vladu

Potpredsednik DS Bojan Pajtić izjavio da je sigurno da će Vladu Srbije formirati DS i socijalisti sa još nekim partnerima.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2012.

18:29

Default images

Pajtić kaže da je sada najvažnije da se formira Vlada Srbije i dodao da je za vojvođanske demokrate sekundarno pitanje ko će biti republički premijer. On je ponovio da je DS najbolji rezultat ostvario u Vojvodini i da je demokratama u toj pokrajini važan program buduće Vlade Srbije, a ne imena.

"Nama je sekundarno ko će biti premijer, bitno je to da vlada koja će biti formirana oko DS nastavi proces evropskih integracija, nastavi da privlači strane investitore, da se bori za što više radnih mesta, a protiv korupcije i organizovanog kriminala", poručio je Pajtić za RTV.

Dodao je da će u Vojvodini, što se formiranja većine u pokrajinskom parlamentu tiče, ostati "sve manje-više isto", jer postoji kontinuitet vlade i skupštinske većine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: