"Želim pobedu da bi saznali istinu"

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio da želi pobedu na izborima 20. maja kako bi se saznala istina o izbornoj krađi, spornim privatizacijama i aferama u Srbiji.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.05.2012.

23:21

Default images

"Želim pobedu nad Tadićem i to je najbolji način da Srbija sazna pravu istinu o izbornim prevarama režima, ali i svim pljačkaškim privatizacijama, zatvorenim fabrikama i aferama koje su uništavale našu zemlju", rekao je Nikolić za Večernje novosti.

Nikolić je rekao da može da pobedi Tadića jer je "veliki greh ostaviti državu u njegovim rukama" i dodao da je uveren da građani neće izabrati svoju propast, što bi, kako je ocenio, značio Tadićev reizbor.

On je kazao da nije odsutao od drugog kruga izbora jer bi time pokazao kukavičluk i neodlučnost, a Tadiću bez borbe omogućio novi predsednički mandat.

"Nemam pravo da bojkotujem izbore, jer ljudi u Srbiji hoće promene, a ne povlačenje. A, osim toga, zarekao sam se i da nikada neću na ulici da osvajam vlast, niti da iko zbog mene zaplače ili pogine", rekao je Nikolić.

Ceo intervju koji je predsednički kandidat SNS-a dao za "Novosti" možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: