SAD čestitaju građanima Srbije

SAD čestitaju građanima Srbije na uspešno održanim izborima u nedelju i nastaviće da sarađuju sa Srbijom bez obzira na sastav buduće vlade.

Info

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2012.

11:35

Default images

"Prema preliminarnim podacima OEBS-a, nije bilo ozbiljnih incidenata i proces je bio regularan", izjavio je zamenik portparola Stejt departmenta Mark Toner.

Kako je objavljeno na sajtu Stejt departmenta, on je rekao i da je još neizvesno kakav će biti ishod parlamentarnih izbora.

"Ali bez obzira na to koja će stranka doći na vlast, mi ćemo nastaviti da sarađujemo sa Srbijom na putu evropskih integracija", kazao je Toner.

On nije, međutim, želeo da komentariše porast podrške Socijalističkoj partiji Srbije i ponovio je da je dugoročni cilj SAD da sarađuju sa vladom koja dođe na vlast, na evroatlantskim integracijama Srbije.

Zamenik portparola Stejt departmenta takođe je čestitao OEBS-u na pomoći kosovskoj vladi prilikom organizovanja izbora za Srbe na Kosovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: