WoT – Klan RUR regrutuje nove članove!

Na našem portalu imate često priliku da čitate vesti vezane za World of tanks ali vam sada nudimo i priliku da se aktivnije uključite u naš tim u ovoj igri kako bismo zajedno igrali timske borbe i Strongholds.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Četvrtak, 28.09.2017.

13:48

WoT – Klan RUR regrutuje nove članove!
Foto: Klanrur.rs

Uslovi nisu ništa spektakularno visoki s obzirom da [-RUR-] ne pretenduje (još uvek!) da bude profesionalni eSports tim tako da je poziv otvoren za vrlo širok krug igrača. Neophodno je da imate samo dobru volju i ispunjavate rekli bismo neke minimalne uslove, tj da niste baš potpuni početnik i da popunite ovaj upitnik.

Prijava za RUR WoT Klan

Najbitnije stvari u klanu su nam dobra atmosfera, sportsko ponašanje i dobra zabava, sve ostalo proizilazi iz toga. Dalja komunikacija između članova klana se organizuje ili u samoj igri ili preko ove teme na našem forumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: