G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 09.12.2017.

22:26

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Najmlađi član G2-a i jedan od najpopularnijih igrača sa naših prostora, Perkz, jedini je igrač starog G2 rostera koji je produžio ugovor sa timom. Oko njega je oformljena ekipa koja će nositi dres "Samuraja" u narednoj sezoni. Pojačani top lejnerom ekipe Splyce, jednim od najboljih junglera evrope iz ekipe H2K i bot duom Roccat-a, G2 i dalje deluje kao ekipa koja će se naći u samom vrhu borbe za titulu EULCS-a. Ovako izgleda postava G2-a:
TOP: Martin “Wunder” Hansen
JUNGLE: Marcin “Jankos” Jankowski
MID: Luka “Perkz” Perković
ADC: Petter “Hjarnan” Freyschuss
SUPPORT: Kum “Wadid” Bae-in Najjače pojačanje G2-a definitivno je jungler, Jankos, koji nekoliko sezona za redom beleži odlične partije i nalazi se u top 3 junglera evrope. Wunder je takođe igrač koji je predstavljao stub ekipe Splyce, dok će Hjarnan i Wadid, kao uigrani tandem, predvoditi bot lejn ekipe G2. Deluje da će G2 i ove godine biti ozbiljna ekipa, a to ćemo saznati početkom sezone 8!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: