Esports B92.net

x25 savladao Asus – LoL Vip Adria

Nakon ne baš tako uzbudljivog prvog dana, punog problema, x25 i Asus ipak su odigrali svoj meč. Prvi gejm x25 dobio je bez borbe, dok su u drugom kao pobednici izašli posle ubedljive partije za samo 26 minuta igre.

Nikola Milićević
Podeli

Prvi meč dana između RuRa i Sigurno Sigurno odložen je zbog tehničkih problema, pa će se ovaj meč naknadno odigrati. Drugi gejm nije bolje počeo. Posle skoro 20 minuta čekanja da igrač Asusa obezbedi uslove za gejm, ekipa je bila prinuđena da preda prvi meč pa je x25 bez borbe došao do vođstva od 1-0. U drugi gejm Asus ulazi oslabljen. Na poziciju supporta umesto Gentlemana ulazi Loki Prime, inače jungle igrač, pa se postavljalo pitanje koliko Asus može da se suprotstavi ekipi x25 i eventualno preokrene seriju u svoju korist.

To ipak nije bio slučaj. Ekipa x25 je posle jednog uzetog Barona uhvatila Lokija van pozicije i iskoristila brojčanu prednost da privede gejm kraju. U subotu se igraju druga dva meča pete nedelje u kojima će Bontech i Ancestral otvoriti program, a duel između Crvene Zvezde i prvoplasiranog Kliktecha zatvoriti subotnji program koji počinje u standardnom terminu od 19 časova.

Izvor: Klan RuR

LoL

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

LoL petak 17.11. 15:39 Komentara: 3

LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

Završena je grupna faza LoL Vip Adria Lige. U mečevima odigranim drugog dana Crvena Zvezda i RuR zabeležili su pobede od 2-0, a upravo ove dve ekipe odigraće međusobni duel u plej-ofu za LAN završnicu u Zagrebu 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu!

LoL nedelja 5.11. 00:22 Komentara: 1
strana 1 od 34 idi na stranu