Kreće LoL Vip Adria Liga - derbi Kliktecha i RuRa prvog dana

Petak i Subota biće standardni termini za LoL Vip Adria Ligu, a upravo petak donosi nam derbi kola i to u prvom meču koji se igra od 19h. Novoosnovani super tim, Kliktech, sastaće se sa najstarijim LoL timom, RuR Esportom.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 22.09.2017.

14:31

Kreće LoL Vip Adria Liga - derbi Kliktecha i RuRa prvog dana

Derbi kola zakazan je za petak od 19h. Kliktech, koji predvode 3 igrača bivšeg Insticta i SBBa, bivši jungler Asusa i jedan od boljih ADC igrača u Bugarskoj odmeriće snage u svom prvom zvaničnom meču sa ekipom RuR Esports. RuR na ovom turniru igra u istoj postavi kako i na prethodnom turniru, pa će već prepoznatljiv sastav RuRa činiti: Bruno, Bellamy, ColamaxGG, Chopsteek, Panj. Postava Kliktecha izgleda više nego obećavajuće. Milica, Sacre i Tasteless još jednom će zaigrati zajedno, a na jungle i adc pozicijama pridružiće im se KaluGG i EdinPriqtel. Iako postava Kliktecha deluje kao da je ovo novi balkanski supertim, ostaje nam da vidimo koliko uspeha će imati novoosnovana organizacija. Podsećanja radi, TSM je u sezoni 6 na bot lejn doveo Doublelifta i Yellowstara, a tim se i nije baš najbolje proslavio. Drugi meč kola, koji bi trebalo da se odigra u petak od 21:30 odigraće pozvana ekipa, x25 Marvo, i pobednik četvrtih kvalifikacija, Ancestral. x25 Marvo, ekipa već dugo poznata LoL zajednici Balkana, imaće priliku da još jednom pokaže da umeju biti dominantni u grupnoj fazi turnira. S druge strane, Ancestral kao kvalifikovana ekipa traži šansu da se dokaže, pa nema sumnje da će predstavnici hrvatske organizacije dati svoj maksimum protiv jednog od najboljih timova Srbije.
.
Iako je CSGO deo prvog kola završen u četvrtak, LoL zabava tek počinje. Prenos ovih mečeva možete ispratiti na twitch.tv/esl_lol_see od 19h, ne propustite derbi kola koji će i zvanično otvoriti LoL Vip Adria Ligu!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: