Nastup SKT-a na Worldsu pod znakom pitanja

Jedan od najvećih iznenađenja ovog splita definitivno jeste grozna forma u kojoj se nalazi najveći tim u istoriji LoL-a, korejski SKT. Ljubitelji ovog tima mislili su da tim prolazi kroz lošiji period, ali kada se završio regularni deo sezone i plej-of počinje, SKT ima jako težak zadatak, jer moraju ostvariti određene rezultate kako ne bi propustili učešće na Worldsu.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Ponedeljak, 07.08.2017.

16:56

Nastup SKT-a na Worldsu pod znakom pitanja

SKT ima više načina na koji može da se kvalifikuje. Ukoliko ne uspeju kroz plej-of, čeka ih last chance qualifier u septembru. Ovo su svi načini uz pomoć kojih SKT može da se kvalifikuje na Worlds preko plej-ofa.
1. Način – Prolazak u finale SKT-u donosi siguran prolaz na Worlds, a direktni duel sa Longzhuom u finalu bi onda odlučio da li će SKT na Worlds otići kao prvoplasirana ili drugoplasirana korejska ekipa. Da bi se to dogodilo, SKT mora prvo pobediti Afreeca Freecs u osmini finala, zatim Samsung Galaxy, pa KT Rolster, jednom rečju sve ekipe od kojih je SKT gubio u LCK summer splitu, izuzev KT Rolstera koja je jedina ekipe od nabrojanih koju je SKT dobio.

2. Način – Sudbina SKT-a može biti u rukama KT Rolstera. Da bi se to dogodilo, SKT mora da izgubi u polufinalu ili četvrtfinalu, odnosno da izgubi od KT-ja ili Samsunga. U tom slučaju Longzhu ne sme da osvoji LCK, odnosno KT mora da savlada Longzhu u finalu i odnese titulu kako bi SKT izborio učešće na Worldsu.

3. Način – I na ovaj način sudbina SKT-a je u rukama KT-ja. Ako SKT izgubi svoj prvi meč plej-ofa, od Afeeca Freecsa, opet će KT biti zadužen za osvajanje titule, ali će jedan zahtev više morati da se ispuni kako bi SKT mogao da zauzme jednu od dve pozicije za Worlds. Afreeca pored SKT-a mora da dobije i Samsung kako bi SKT, uz pobedu KT Rolstera zauzeo Worlds seed i otišao u Kinu na finalni turnir sezone 7. Ukoliko se ne ispuni ni jedan od ova 3 uslova, sudbina SKT-ove pozicije na Worldsu zavisiće od finalnog kvalifikacionog turnira u kojem će korejski timovi učestvovati početkom septembra. Mnogo kockica mora da se poklopi kako bi najtrofejniji LoL tim zabeležio još jedno učešće na Worldsu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: