EULCS: Derbiji grupa obeležavaju drugi dan sedmog kola

Prvi dan EULCSa doneo nam je poprilično očekivane rezultate. Favoriti su opravdali svoje uloge u ovim mečevima i zasluženo pobedili svoje duele sa 2-0.

Izvor: B92

Petak, 28.07.2017.

13:35

EULCS: Derbiji grupa obeležavaju drugi dan sedmog kola

Vitality je dodatno pobegao ekipi Mysterious Monkeys pobedom u međusobnom duelu. Sa laganim 2-0, Vitality je savladao “majmune” i došao do svoje četvrte pobede. Sada ih 2 pobede dele od izjednačenja sa ekipom Splyce, koja danas igra svoj meč sa ekipom H2K. Drugi meč dana igrali su G2 i Ninjas in Pyjamas. G2 je opravdao ulogu favorita, dobio meč sa 2-0 i dodatno povećao prednost nad ekipom Misfits koja će protiv prvoplasirane ekipe u grupi, Fnatic, tražiti način da sustigne G2.
U petak su na programu još dva meča. Za razliku od prva dva meča pretposlednjeg kola, u petak se igraju dva derbija. Od 17h sastaju se prva i treća ekipa grupa A, Fnatic i Misfits. Drugi meč, oko 20h, igraće drugoplasirana i trećeplasirana ekipa grupe B, Splyce i H2K.
Budite i danas uz Fortuna i EULCS twitch kanale i saznajte ko će izaći kao pobednik iz ovih derbija!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: