Hearthstone Wild setovi ponovo dostupni za kupovinu!

Pre tačno mesec dana, Blizzard je najavio radosnu vest za sve novije Hearthstone igrače koji žele da se oprobaju u Wild formatu – stari setovi koji su ispali iz Standard rotacije ponovo su dostupni za kupovinu!

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Sreda, 02.08.2017.

10:34

Hearthstone Wild setovi ponovo dostupni za kupovinu!

Ovaj povratak starih setova i zvanično je implementiran noćas i od sada će svako ko je zainteresovan moći da kupi bilo koji od starih Wild setova kojih više nema u in-game prodavnici, bilo da su u pitanju ekspanzije, bilo avanture.

Samo, ovi setovi neće biti dostupni za kupovinu unutar same igre, već će moći da se kupuju jedino na battle.net sajtu u okviru prodavnice na njemu. Pogodili ste, to znači da nećete moći da dajete svoje golde iz igre, već ćete stare setove moći da kupujete jedino sa pravim parama.

To možda i nije toliki problem, koliko nas je možda pomalo razočarala činjenica da su i cene ostale potpuno nepromenjene, cena Wild packova je potpuno ista ceni setova koji su još uvek u Standard rotaciji. Mada, razumemo da bi u protivnom možda došlo do nekakve zloupotrebe oko Dusta, da su Wild packovi jeftiniji.

U svakom slučaju, ovo je daleko bolje i isplativije nego da su sve Wild karte zaključane iza kraftovanja, jer svakako se više isplati kupovati packove, nego kraftovati pojedinačno svaku Wild kartu koju želite da igrate.

Osim samog igranja, ovo je i jedinstvena prilika da igrači koji nikada nisu okusili stare avanture konačno dobiju priliku i da igraju taj singlplejer sadržaj, a bar to igračima svakako preporučujemo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: