Hearthstone i HotS promocija? Khadgar i 5 loot boxa!

Na zvaničnom Hearthtstone Kina sajtu pojavio se ovih dana jedan veoma zanimljiv post koji nagoveštava da možemo očekivati promociju između popularnih Blizzardovih igara, kartične igre Hearthstone i mobe Heroes of the Storm.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Sreda, 28.06.2017.

10:54

Hearthstone i HotS promocija? Khadgar i 5 loot boxa!

Uz pomoć kineskih Redditora, koji su preveli šta piše u objavi, saznali smo da bi promocija trebalo da traje od 30. juna do 30. jula i da uključuje nagrade portret Khadgara za Hearthtsone mage klasu i 5 loot kutija za HotS.

Na osnovu izvora koji nam je preveo tekst, uslovi za dobijanje Khadgara su da u toku promocije pobedite 5 partija igrajući svaku sa makar jednim prijateljem u Quick Match, Unranked ili Ranked modu.

Sa druge strane, da biste dobili 5 loot boxeva za HotS, dovoljno je samo da julsku Hearthstone sezonu završite makar na ranku 20, što je za svakog ko iole igra Hearthstone praktično već ostvareno.

Ono što međutim nije jasno, imajući u vidu da je objava najavljena samo na kineskom sajtu, da li će ova promocija važiti i za ostale servere?

Ni naš kineski izvor nije baš najsigurniji da li je ova promocija samo za region Kine ili globalna, ali nam je preneo da su kineski igrači koji su ranije pazarili Khadgara za 5 dolara, tokom iOS akcije, sada ljudi zato što su oni platili, a sada se deli kao deo promocije, pritom zaboravljajući da je to bila humanitarna promo akcija i da je kupovina bila ograničena samo na vlasnike Apple uređaja.

U svakom slučaju, nadamo se da će ova akcija ipak biti globalna, a za sada možete videti zvanični kineski post o kome smo pričali prateći ovaj link.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: