Omaži filmovima u Hearthstoneu

None shall pass!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 20.10.2016.

09:48

Omaži filmovima u Hearthstoneu
Monty Python and the holy grail

Blizzardove igre su uvek bile pune easter eggova, malih i velikih omaža, referenci, aluzija i drugih sličnih “Odavanja počasti” raznim stvarima iz pop kulture.

Hearthstone tu nije izuzetak, i štaviše, veliki broj karata na ovaj ili onaj način predstavlja direktnu aluziju na nešto iz pop kulture, bilo to muzika, film, strip ili čak druge igre.

Jutjuber “Hippy Guppy Hearthstone” se potrudio i pokrenuo serijal klipova koji nam prikazuje sve ove reference na slikovit način i direktnim poređenjem.

Za većinu referenci smo znali, nekih se nismo setili dok nismo videli, a neke su nam bile potpuno nove. Za koliko ovih karata ste vi znali odakle im potiče inspiracija?

Klipove možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: