Esports B92.net

Zai napustio Evil Geniuses: PPD sada pod sumnjom

Da li nas očekuje potpuno novi severnoamerički tim, ili je ppd odlučio da preuzme kormilo EG po drugi put?

SyS KlanRUR
Podeli

Velike vesti stižu iz tabora najjače severnoameričke ekipe. Support igrač zai je napustio tim, dok je novi šef “svega” dugogodišnji član tima Filip Aram, koji će preuzeti vođenje organizacije od ppd-a. Piter Dager je već ranije objavio da napušta svoju CEO poziciju i da se vraća igranju, tako da smo svi sada u dilemi – da li se slavni kapiten plavih momaka vraća na kormilo tima da preuzme komandu iz nesigurnih ruku Cr1t-a?

Za sada možemo samo da nagađamo, da li će zai u Secret? Da li će ppd nazad na poziciju kapitena u EG? Da li će Cr1t ostati na poziciji četvorke i u timu uopšte? Ako zai ode u Team Secret, to će se kositi sa jednim od malih naglašaja koje su iz ove ekipe slali, koji je rekao da novi igrači Team Secreta nikada pre nisu igrali u ovom timu, a podsećamo da je zai već ranije branio boje ovog tima u legendarnom sastavu Arteezy-s4-Zai-Puppey-Kuroky.

Naravno, nije isključeno da će zai i ppd zajedno napraviti novi tim ili se priključiti nekom drugom timu, pošto je dobro poznato da ppd smatra mladog Šveđanina za jednog od najboljih svetskih igrača.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu