Mladi Sccc razneo Arteezyja, Naga Siren jača od 3 Rapiera

Drugi dan MDL plejofa je obeležen fantastičnim mečevima i fantastičnom igrom, što novajlija, što iskusnih igrača.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Subota, 01.10.2016.

14:58

Mladi Sccc razneo Arteezyja, Naga Siren jača od 3 Rapiera
Foto: screenshot/Twitch

Poznat je prvi finalista MarsTV Dota League turnira u Kini. Newbee je obezbedio 50.000 dolara, a u borbi za prvo mesto i 112.500 dolara, sutra dočekuje pobednika okršaja između Evil Geniuses i OG.

Newbee je sjajnom igrom pobedio Evil Geniuses sa 2-0 i obezbedio mesto u finalu. U drugoj rundi se izdvojio podmladak Newbee tima, igrač Sccc, koji je svojom neverovatnom igrom na Invoker heroju, potpuno ponizio i anulirao bilo kakav uticaj Arteezyjevog Slarka.

OG je u donjoj polovini plejof tabele eliminisao Vici Gaming sa 2-0, dok je Team Secret eliminisao drugu postavu LGD tima, pod imenom LGD.ForeverYoung. Oba tima su svoje pobede ostvarili za nešto više od sat vremena.

U epskoj drugoj rundi meča između Team Secret i OG, koji je trajao 76 minuta, Team Secret je imao solidno vođstvo tokom prvog dela meča. Kada je n0tailova Naga Siren konačno proradila, OG je uspeo da se vrati u meč. Nisu pomogla ni tri Divine Rapiera na Ember Spirit heroju koga je igrao MidOne, jer su n0tailove Song of the Siren aktivacije bile besprekorne i pomagale OG timu da diktira kada i gde će se okršaji odigravati. Naga Siren je donela OG timu mega kripove, pomoću kojih su uspeli da eliminišu Team Secret iz daljeg toka takmičenja.

OG će sutra igrati protiv Evil Geniuses u meču koji će odlučiti drugog finalistu. Evil Geniuses su izgubili od Newbee koji je tom pobedom obezbedio mesto u finalu.

Pogledajte video u kome Newbee pokazuje snagu svog novog tima u susretu protiv Evil Geniuses:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: