Valiance dobro “gura” u Bets.net ligi

Iako je ispala u ECS kvalifikacija, srpska CS:GO ekipa Valiance ima uspeha na drugim turnirima.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 19.02.2018.

02:46

Valiance dobro “gura” u Bets.net ligi

Takmičarksa sezona je tek počela, a prvi od niza turnira koji ove godine očekuju srpski sastav je Bets.net Challenger Series.

U pitanju je turnir koji je okupio 32 tima (i osam novih u drugoj fazi) iz evropskog i CIS regiona, a samo takmičenje sastoji se iz tri faze.

U prvoj su timovi bili podeljeni u dve grupe, tačnije u dva regiona, gde su se po švajcarskom sistemu ekipe borile za top 8. Naš Valiance je grupu prošao sa skorom 3-2, zabeleživši pobede nad KlikTech, Venatores, a za prolaz u drugu fazu pobedili su Tricked. Pored njih, grupu su od poznatijih timova prošli Red Reserve, Epsilon, GameAgents.
U drugoj fazi su se timova priključile po četiri nove ekipe u oba od regiona. U evropskom su to Sprout, GODSENT, Kinguin i PRIDE. U CIS regionu svoje mesto dobili su AVANGAR, Nemiga, Spirit i najveće iznenađenje Majora – QB Fire.

Druga etapa je počela, a srpska ekipa ima polovičan učinak nakon 6 mečeva, pa naši momci zauzimaju četvrto mesto. Zabeležili su poraze od Red Reserve, GODSENT i Fragsters, dok su dobili Epsilon, NOREG i HAVU. Emijev tim ujedno ima i najviše odigranih mečeva, pa se očekuje da padnu koju poziciju. Grupom očekivano vode Sprout i GODSENT sa perfektnim 3-0 skorom.
U grupi se igra po round-robin sistemu, a kako iste sadrže 12 timova, svaki tim će odigrati 11 mečeva. Dakle, srpski sastav i dalje može da se izbori za plej-of u koji odlaze po četiri ekipe iz svake grupe.

Još uvek se ne znaju termini i parovi predstojećih mečeva, ali se nadamo da će Valiance uspeti da se održi visoko na tabeli i plasira se u plej-of. Pored novčanih nagrada, dve najbolje ekipe učestvovaće u sledećoj sezoni StarSeries turnira, a četvrta sezona ovog takmičenja se upravo igra – a izveštaje o istom za prvi i drugi dan možete pročitati na našem sajtu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: