Astralis i North pozvani na Blast turnir

Blast Pro Series će već na svom prvom turniru imati svetski poznata imena, a prva dva pozvana tima su Astralis i North.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 10.08.2017.

21:19

Astralis i North pozvani na Blast turnir

Mi smo ovaj turnir predstavili, koncept deluje jako zanimljivo a domaćin je grad Kopenhagen. Prestonica Danske će krajem novembra biti centar CS:GO zbivanja, a Astralis i North će praktično biti domaćini, s obzirom na to da su oba tima iz ove skandinavske države.

Na turniru će učestvovati 6 ekipa, znači da će još 4 tima dobiti pozivnice, a na bini Royal Arene mečevi će se igrati istovremeno dok će publika moći da bira meč čiji prenos želi da sluša preko slušalica. Nagradni fond iznosi 250 000 dolara, dok arena ima 10 000 mesta.

Ono što sa sigurnošću znamo je da će do 31. avgusta biti poznati svi učesnici, jer tada počinje i prodaja karata za ovaj interesantan turnir.

Izbor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: