Sledeći Major tek 2018. godine

Ne baš tako lepa vest dočekala je sve fanove CS-a veoma brzo po završetku turnira u Krakovu. Ove godine neće biti organizovan više nijedan turnir iz serije onih najprestižnijih, majora.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 28.07.2017.

01:07

Sledeći Major tek 2018. godine

Podsećamo, ove godine smo gledali Major u Atlanti, gde je u spektakularnom finalu Astralis pobedio Virtus.pro, a pre manje od nedelju dana, Gambit je savladao Immortals na Majoru u Poljskoj. Kako je to bio i poslednji Major 2017. to znači da već dve godine zaredom imamo samo dva Majora u godini, 2016. smo gledali Major Columbus koji je osvojio Luminosity i ESL One Cologne gde je najbolji bio SK.

Godine 2014. i 2015. imali smo po tri Majora, ali nagrade su tada bile 250 000 dolara, dok je sada milion dolara, pa je možda smanjeni broj Majora povezan sa visinom nagradnog fonda.

Ipak, ljubitelji CS-a će imati šta da prate, u avgustu nas očekuje DreamHack Malme, dok u septembru gledamo ELEAGUE CS:GO Premier, ESL Pro Ligi, DreamHack Montreal, kao i ESL One New York.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: