Našem Legiji zamalo izmaklo polufinale, ‘Besmrtni’ bolji!

Četvrtfinalni meč između nemačkog BIGa i ekipe Immortals iz Brazila obeležile su neverovatno uzbudljive mape sa bliskim završecima. Nažalost, nećemo imati Srbina u polufinalu Majora u Krakovu, jer je ekipu BIG savladao Immortals iz Brazila. Duel je otpočet na Cobblestonu, koji su izabrali Brazilci. Drugi odabir Besmrtnih bio je Train, dok se pre toga BIG odlučio za Inferno.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Subota, 22.07.2017.

02:17

Našem Legiji zamalo izmaklo polufinale, ‘Besmrtni’ bolji!

Mapa 1 – Cobblestone

Posle dužeg kašnjenja zbog tehničkih problema Nemaca, pištolj runda je počela, a na CT strani se našao Immortals. Izgledalo je da će BIG uzeti rundu posle prednosti od dva ubistva, ali je CT strana zadržala ovaj A push, i to uz veliku pomoć Lucasa i steela. Odmah posle prve runde, ponovo se javio problem oko bežičnog miša, te je još jednom usledio kratak prekid, kako bi se igraču zamenio ceo PC! Kada su svi tehnički problemi konačno bili rešeni, meč je nastavljen. Immortalsi su prvo poluvreme završili sa prednošću od čak 12-3. Drugi half obeležio je sjajan povratak ekipe iz Nemačke. Prednost Besmrtnih se iz rundu u rundu smanjivala, a Nemci su nastavili u pohod. U bliskom završetku, BIG je obezbedio sigurne produžetke (14-15), ali nisu uspeli da izvuku i pobedu. Poslednju rundu uzima Immortals, pa se bitka nastavlja u produžecima. Opasno je bilo po obe ekipe, ali je više sreće i koncentracije imala ekipa Nikole ‘Legije’ Ninića. On je ‘izneo’ svoj tim do pobede sa neverovatnih 35k. Finalni skor mape je 17-19 i tako BIG startuje četvrtfinale 1:0.
Mapa 2 – Inferno

Za razliku od prve mape, gde je posle uzbudljivih produžetaka pobedu odneo BIG, druga mapa je bila znatno dosadnija. Ekipa Immortals je još jednom pokazala svoj kvalitet. Ovo je bilo potpuno neočekivano, s obzirom da je BIG u sva tri meča grupne faze igrao upravo Inferno! Ovog puta na Infernu potpunu dominaciju pokazali su Immortalsi. Njihovo veliko vođstvo u drugoj mapi započeto je je odmah u startu. Sjajno su započeli prvo poluvreme, a protivničkom timu su ostavili samo 2 runde! Čak 13-2 je vodio Immortals, dok je u drugom poluvremenu BIG uspeo da uzme nekolicinu rundi, ali je razlika na halfu bila ogromna, te je meč završen 16-7 za Immortals, za rezultat od 1:1.

Mapa 3 – Train

Prve 3 runde na odlučujućoj mapi pripale su brazilskim Besmrtnima, a već prvu ozbiljnu rundu uzima BIG. Usledile su ratoborne runde od strane oba tima. Nije bilo značajne prednosti do kraja prvog poluvremena, koje je završeno 8:7 za Brazilce. Legija je ponovo imao nekoliko dobrih pogodaka, a ovo je zasigurno njegov najbolji meč na turniru. Druga pištolj runda takođe ide Immortalsima, ali već sledeće 5 runde uzima BIG. Sa skorom 9-12 ovo je bila prva veća prednost na Trainu. Taman kad se činilo da će BIG zatvoriti poslednju mapu, Immortalsi su se fokusirali u stilu sunarodnika SK , pa su meč učinili zanimljivijim izjednačujući na 13-13. Johanes ‘tabseN’ Vodarc je tokom celog četvrtfinala pokazao sjajne strelačke veštine, a bitnim fragovima je pomogao timu da uzme 14. rundu (13-14). Nažalost po Nemce, tabseN nije uspeo da u sledećoj rundi reši 1v2, pa su bili primorani da zatraže tajmaut na 14-14. Kratak odmor nije pomogao Legiji i ekipi, a Brazilci su pokazali sjajnu smirenost do samog kraja. Tako su pobedom od 16-14 obezbedili sebi mesto u polufinalu.
Immortals će u polufinalu igrati sa pobednikom četvrtfinalnog duela North – Virtus.Pro (13:00h). Pre ovog polufinala, koje počinje od 20:00, igra se prvi polufinalni meč između Astralisa i Gambita (16:30h). Danci su prethodno pobedili veliki SK, i to 2:0, dok je Gambit bio bolji od fnatica. Preostale mečeve turnira, kao i do sada, možete gledati na zvaničnom PGL strimu: https://www.twitch.tv/pgl

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: