Hellcase Cup: North Academy i Imperial na korak do plej-ofa

Osim DreamHack i EU Minora, pratimo dešavanja i nešto slabijih ekipa koje još uvek nisu na tom nivou takmičenja. Nastavljeni su mečevi grupe B, a nakon drugog dana North akademije i Imperial gotovo sigurno idu dalje.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 18.06.2017.

08:28

Hellcase Cup: North Academy i Imperial na korak do plej-ofa

Prvi meč dana odigrali su North akademija i Defusekids. Ovo je bio duel prve i poslednje ekipe u grupi, pa nije bilo većih iznenađenja. North akademija je izabarala Nuke, lako su dobili mapu sa 16:4, a posebno raspoložen za igru bio je glace koji je imao skor 33:7. Izbor Defusekidsa bio je Inferno, i reklo bi se da je bio dobar, s obzirom da su gubili 10:3, pa preokrenuli na 11:14, ali su sve to bacili u vodu lošom završnicom, 16:14 za North akademiju. Ovim porazom se Defusekids oprostio od nokaut faze, a akademija poznatog danskog tima je sebi gotovo sigurno obezbedila prvo mesto.

Prvi meč na turniru odigrala je ekipa Impossible. Ruski sastav je igrao sa bugarskim Imperialom, koji je dan ranije dobio Defusekids. Impossible je birao Mirage, ali nisu ni svojoj mapi mogli da se nose sa Bugarima. Na poluvremenu je bilo 9:6 za Imperial, dok su u drugom uzeli svih 7 rundi, te pobedili 16:6. Na Infernu je bugarski sastav odigrao još bolje, prepustivši protivnicima samo 2 runde, a na obe mape se u pobedničkoj ekipi istakao spyleadeR.

Očekuju nas još dva meča, oba će odigrati Impossible, protiv North academy i Defusekids. Samo matematika vodi Ruse do nekog od prva dva mesta, potrebne su im dve pobede, i to ubedljive, zbog razlike u rundama. Ovo je gotovo nemogući scenario, ali sačekaćemo završnicu grupe B, pa ćemo videti stanje na tabeli. Mečevi su na programu danas od 17 i 20 časova.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: