Kako povećati FPS u CS:GO - deo 2.

Nakon prvog dela priče o dobijanju većeg FPS-a, prelazimo na drugi deo koji će se više dotaći nekih saveta van same igre, a pomažu u dobijanju više frejmova.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 27.05.2017.

12:36

Kako povećati FPS u CS:GO - deo 2.

Steam podešavanja

Kod podešavanja vašeg Steam-a, neophodno je isključiti sva obaveštenja, koja su uglavnom nepotrebna a često i iritantna, posebno kada ste u samoj igri. Prijatelj koji vam piše poruku, a posle svake reči stiska Enter će vam sigurno oboriti FPS, što vi ne želite. Takođe i obaveštenježa da je neki vaš prijatelj upravo Online ili je uključio neku igru vam nisu neophodna, a samo smetaju. Ukoliko ste u samoj igri, a dopisujete se sa nekim prijateljem preko Steam-a, stiskanjem Shift+Tab (default) pristupate Steam aplikaciji bez izlaženja iz igre i „spuštanja“ ekrana. Isključivanje ovih opcija radite u Steam aplikaciji, iz padajućeg menija Steam idete na opciju Settings pa odeljak Friends, i podesite sve kao na slici ispod.
Ostatak teksta možete pronaći ako pratite link ka KlanRUR-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: