Nekoliko hiljada građana protestovalo protiv gradske vlasti

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2003.

22:20

Default images

Nekoliko hiljada Kragujevčana protestovalo je u četvrtak uveče u centru grada zahtevajući smenu gradske vlasti i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora. Organizatori mitinga pozvali su građane da potpišu peticiju za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada sa zahtevom da se smeni "nesposobna i nestručna lokalna vlast" i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora. Koalicija "Zajedno za Kragujevac", koju su formirali gradski odbori Srpskog pokreta obnove i Narodne demokratske stranke, organizovaće do 15. aprila potpisivanje peticije građana po sistemu "od vrata do vrata" za sazivanje vanredne sednice gradskog parlamenta. Miting Koalicije "Zajedno za Kragujevac" počeo je himnom "Bože pravde" i rok verzijom pesme "Spremte se, spremte četnici", a učesnici su nosili stranačka i četnička obeležja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: