Rusi slave neprijatelje: Procvetali smo zbog vas

Krizni uslovi i sankcije doveli su do značajnog rasta u ruskoj poljoprivredi, rekao je Jegor Strojev, počasni predsedavajući Saveta federacije.

Svet

Izvor: Capital.ba

Nedelja, 26.02.2017.

16:36

Rusi slave neprijatelje: Procvetali smo zbog vas
Foto: Thinkstock

“Poljoprivreda doživljava svoj procvat zahvaljujući krizi i sankcijama. Nadamo se da će ovo trajati dovoljno dugo”, rekao je on agenciji TASS, dodajući da Rusija sada može da proizvede hranu i za susedne zemlje.

Prema njegovim rečima, država kojoj je uvek trebalo 5,5 miliona tona šećera, a čija proizvodnja nije premašivala dva miliona tone, sada je proizvodnju udvostručila i može da izvozi šećer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: