"Najveći poduhvat Telekoma od osnivanja"

Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk izjavio je da će Srbija uskoro postati veliko telekomunikaciono gradilište.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.10.2016.

14:00

Foto: Tanjug

“Reč je o najvećem poduhvatu koji je Telekom preduzeo od osnivanja, cilj nam je da značajno podignemo brzinu interneta, a tim projektom će biti obuhvaćeno više od miliona domaćinstava", rekao je Ćulibrk govoreći na panelu "Infrastrukturni i investicioni projekti Srbije" na forumu Beogradski investicioni dani.

To je, kako je naveo, najveći poduhvat koji je Telekom preduzeo od svog osnivanja.

On je istakao da će se obezbediti i da poslovni subjekti u Srbiji, kroz rekonstrukciju i modernizaciju fiiksne mreže, dođu do kvalitetne telekomunikacione infrastrukture, čime se daje podstrek tome da Srbija postane što atraktivnija za privlačenje investitora.

Telekom, dodao je, ima znanje i iskustvo da taj posao realizuje i u njemu će učestvovati veliki broj domaćih firmi.

Ćulibrk je istakao da sve investicije u telekomunikacionu strukturu pozitivno utiču na ekonomiju i unapređenje poslovnog ambijenta.

Izgradnja informaciono-telekomunikacione infrastrukture je jedan od preduslova da Srbija spremno dočeka period koji je pred njom, zaključio je Ćulibrk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: