Mali: Pritiskamo zbog Autokomande/FOTO

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručio je da je saobraćajna deonica na Autokomandi značajna za Beograd i da se vrši pritisak na izvođače da urade sve u roku

Srbija

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

11:55

Default images
Foto: Beoinfo

"Prema uveravanjima izvođača radova, 11. juna biće otvorena Autokomanda, osim za smer ka Ulici vojvode Stepe", rekao je Mali.

On je precizirao da bi ulica Vojvode Stepe trebalo da bude završena do 11. jula.
Foto: Beoinfo
"Sada radimo na rešavanju poslednjih problema u vezi sa javnim prevozom, odnosno sa kontaktnom mrežom kako bi 12. jula saobraćaj normalno krenuo ovom ulicom", istakao je gradonačelnik.
Foto: Beoinfo
On je podsetio da je čitava ova rekonstrukcija vezana za kredit Evropske banke za obnovu i razvoj, kojim je predviđena obnova brojnih tramvajskih deonica i tramvajske mreže u Beogradu.
Foto: Beoinfo
"Na narednoj sednici Skupštine grada, pred odbornicima će se naći projekat rekonstrukcije Trga Slavija, nakon čega se kreće sa javnom nabavkom za izvođača radova", rekao je Mali.
Foto: Beoinfo
On je rekao da se očekuju na proleće radovi u Bulevaru oslobođenja, odnosno od Autokomande do Trga Slavija, uključujući i Trg Slaviju. Prema njegoivim recima, nakon toga očekuje se i rekonstrukcija Ruzveltove ulice, a potom i Ulice 27. marta.

"Kada se svi ti radovi završe, veći deo tramvajske mreže biće obnovljen", naglasio je Mali. Gradonačelnik je istakao i da se na osnovu protokola sa NIS-om obnavlja i park nedaleko od benzinske pumpe na Autokomandi.

"Kada sve bude završeno, imaćemo umnogome lepšu sliku ovog dela grada", poručio je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: