Er Srbija uposlila 600 ljudi

Partnerstvo Er Srbije sa Etihad ervejzom iz Ujedinjnih Arapskih Emirata omogućilo je radna mesta za više od 600 državljanja Srbije, saopstila je ta kompanija.

Srbija

Izvor: B92, Beta

Utorak, 09.09.2014.

10:57

Default images

Kako se navodi, više od 300 građana Srbije zaposleno je u Etihad ervejzu, a mogućnosti za zapošljavanje otvaraju nove perspektive i za mlade odabrane za diplomski program menadžmenta.

Precizira se da je u Etihadu posao našlo blizu 200 članova posade, četiri pilota, 30 radnika za rad sa putnicima na aerodromu i više od 70 ljudi koji radi na korporativnim pozicijama u raznim sektorima te kompanije.

U prvoj polovini ove godine u Er Srbiji se zaposlilo 300 profesionalaca, većina u komercijalnoj delatnosti. Ta aviokompanija ima 50 oglašenih slobodnih radnih mesta, a u toku je proces zapošljavanja pilota i kabinskog osoblja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Prijateljska zemlja" ne želi rusko – već američko

Turska je u pregovorima sa američkim energetskim divom ExxonMobilom oko ugovora vrednog više milijardi dolara za kupovinu tečnog prirodnog gasa (LNG), u nastojanju da smanji svoju zavisnost od ruske energije, navodi se u izveštaju Fajnenšel tajmsa.

22:24

29.4.2024.

1 d

Podeli: