Multikon ugovorio posao u Bahreinu

Srpska kompanija Multikon inženjering je saopštila da je ugovorila posao projektovanja i projektnog nadzora poslovno-stambenog i hotelskog kompleksa u Bahreinu

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2010.

09:01

Default images

Kako je saopšteno, ukupna vrednost ove investicije je 200 miliona evra, a kompleks u gradu Manami će činiti dve kule od 60 i 52 sprata i zauzimaće površinu od preko 70 hiljada metara kvadratnih.

Ta investicija predstavlja prvu fazu investicionog projekta koji uključuje različite infrastrukturne objekte i objekte visoke gradnje za koje investitori iz Bahreina i Saudijske Arabije planiraju da utroše oko milijardu evra, dodaje se u saopštenju.

Kompanija Multikon inženjering je u januaru ove godine potpisala ugovor sa firmom ASEDCO iz Dhahrana u Saudijskoj Arabiji o zajedničkom nastupu u poslovima projektovanja i vodjenja izgradnje.

Kako je saopšteno, ovim ugovorom se otvara prostor za angažovanjem dodatnog broja inženjera svih struka iz Srbije za poslove koji se očekuju u narednom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: