Idealan posao: Za ležanje 2.000 EUR

Španska poslovnica švedske kompanije Husqvarna objavila je konkurs za posao u kojem se traži jedna osoba na mestu “nadzornika automatskih kosilica”.

Izvor: B92

Subota, 21.04.2012.

14:03

Default images

Njen jedini zadatak bi bio sunčanje u madridskom parku dok kosilica samostalno izvršava svoju dužnost.

U oglasu stoji da kandidati moraju imati između 25 i 35 godina, da su kompjuterski pismeni, odnosno da se služe Facebookom, Twetterom i mailom kako bi svakodnevno mogli da objavljuju svoja zapažanja, a plata je 2000 evra. Iako se ovaj posao iz snova čini idealnim za čekanje penzije, predviđeno trajanje zaposlenja je samo mesec dana i služi za promovisanje nove linije automatskih kosilica.

Iako je reč o marketinškom triku, ponuda za posao je sasvim istinita i na oglas se za sada prijavilo preko 2100 osoba, prenose agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: