DRI: Prijave zbog kršenja zakona

Državna revizorska institucija (DRI) je podnela prekršajne prijave protiv više javnih preduzeća zbog kršenja Zakona o javnim nabavkama u 2010. godini.

Izvor: B92

Subota, 19.11.2011.

13:32

Default images

DRI je u izveštaju o poslovanju Javnog komunalnog preduzeća za vodovod i kanalizaciju "Naisus" iz Niša naveo da su najveće nepravilnosti utvrdjene u javnim nabavkama, i to u nabavci opreme i osiguranja, kao i prilikom uzimanju bankarskog kredita od 250 miliona dinara, bez prethodnog objavljivanja tendera.

Džavni revizor utvrdio je nepravilnosti i u budžetu grada Leskovca i poslovanja preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica", Javnog komunalnog preduzeća "Medijana" iz Niša, Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" iz Novog Sada, novosadskog Vodovoda i kanalizacije i Gradske toplane u Nišu i sve te nepravilnosti su zabeležene u 2010. godini

DRI je podneo prekršajne prijave protiv odgovornih u tim preduzećima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: