Džermanvings-om i do Štutgarta

Nemačka niskotarifna aviokompanija "Džermanvings" najavila je da će od 24. maja uvesti liniju između Beograda i Štutgarta.

Izvor: B92, Beta

Petak, 30.03.2007.

08:57

Default images

"Džermanvings" (Germanwings) će na toj liniji leteti tri puta nedeljno. Kako se navodi u saopštenju, najniža cena karte iznosiće 19 evra i letovi će biti svakog utorka, četvrtka i nedelje.

Nedeljom su oba leta pomerena za pola sata kasnije, što znači da je vreme poletanja iz Štutgarta 11.30, a iz Beograda u 13.45, dodaje se u saopštenju.

Ta niskotarifna (low cost) aviokompanija utiče na povećanje aviosaobraćaja i povećanim brojem letova do Kelna, četiri puta nedeljno.

Od nedelje 25. marta 2007. godine, stupio je na snagu letnji red letenja na Aerodromu "Nikola Tesla" Beograd. Letnjim redom letenja, broj poletanja povećan je za 21,1 odsto u odnosu na prethodnu sezonu.

Sa Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd leti 16 aviokompanija, koje će povećati broj letova sa 293 na 355 nedeljno. Inostrane avio-kompanije povećaće broj letova za 21 na nedeljnom nivou, a domaća avio-kompanija "Jat Airways" za 41 let.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: